Kaasugrilli Napoleon Rogue RXT625SIB

Varastossa
Määrä:
Katso tilaustuotelista

1599,00€

Napoleon ROGUE® RXT625SIBPSS-1 kaasugrilli on hyvin varusteltu, menevä ja muhkea viisipolttimoinen grilli SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla, joka tarjoaa ison grillin, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä häikäisevän rosterinen grilli on täysverinen Napoleon, joka on suunniteltu antamaan täydellinen grillauskokemus kerta toisensa jälkeen 15 vuoden takuuohjelmalla!

Tuotetunnus (SKU): NapoRXT625SIB Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkki: Napoleon
Brands

Kuvaus

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta, kuin yhden illan liekkiä, jotain vakavampaa, jotain äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®!

Napoleon ROGUE® RXT625SIBPSS-1 kaasugrilli on hyvin varusteltu, menevä ja muhkea viisipolttimoinen grilli SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla, joka tarjoaa ison grillin, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä häikäisevän rosterinen grilli on täysverinen Napoleon, joka on suunniteltu antamaan täydellinen grillauskokemus kerta toisensa jälkeen 15 vuoden takuuohjelmalla!

ROGUE® RXT625SIB grillin tuplakuorinen kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Tuplakuori kuvussa estää päällimmäisen kuoren korkeasta lämpötilasta aihetuvan väri muutoksen ja toimii hyvänä eristeenä esimerkiksi talvi grillauksessa. Napoleon ROGUE® RXT625SIB grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on viisi paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua tehokasta poltinta, sekä Napoleon lippulaiva PRESTIGE -sarjasta tuttu kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka vie grillauksen aivan uudelle tasolle, tarjoillen lämpöä korkealta ja kovaa, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

ROGUE® grillausjärjestelmä

Grillin polttimet on muotoiltu siten, että liekin lämpö ohjataan suoraan ylöspäin kohti ensimmäisiä ruskistuslevyjä. Nämä polttimoiden päällä olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ovat hieman yläviistossa asennossa kohti grillin etureunaa, pakaten lämpöä grillin takaosasta kohti paistopinnan etuosaa, jossa sitä on normaalisti grilleissä vähemmän tarjolla. Syvyyssuuntaista lämmön tasaisuutta on lisäksi parannettu sijoittamalla polttimen etuosaan muutamia ylimääräisiä virtausaukkoja. Seuraavan kerroksen ruskistuslevy on sijoitettu polttimoiden väliin, mutta hieman ensimmäisiä korkeammalle, jolloin kahdesta polttimosta saatava lämpö kohdistuu tehokkaasti levyn harjamaiseen kärkeen ja siitä edelleen kohti grillauspintaa. Tämän toisen tason ansiosta, on grillaustulos erittäin tasaista myös grillauspinnan leveyssuunnassa. Kun grillatessa ruoasta tippuvat rasva ja nesteet osuvat ruskistuslevyihin, suurin osa nesteistä höyrystyy ja palaa takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan ja näin myös mehukkuutta. Hyödyntämällä ilman virtausta polttimen alapuolelta, ROGUE® polttimien hapensaantia on parannettu, verrattuna perinteisiin grilleihin, jonka ansiosta poltin on varsin energiatehokas ja liekki terävä kärkinen ja tarkka. Tämä ominaisuus parantaa lämmön säädettävyyttä ja grillausominaisuuksia entisestään.

RXT625SIB grillin pohjapolttimoissa on tehoa huimat 20,75kW. Lisäksi SIZZLE ZONE™ infrapunasivugrilli tarjoilee lämpöä 3kW teholla. Grillin kokonaispaistopintaan suhteutettu teho on yli 50kW/m2. Pohjapolttimet sytytetään jokaisen polttimen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja Infrapunapoltin syttyy omalla elektronisella sytytyksellään. Pohjapolttimien ja Infrapolttimen kytkimet on myös muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

ROGUE® RXT625SIB paistoalustat muodostuvat useasta avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa ja varustettu kääntöominaisuudella. ROGUE® WAVE™ valurautaparila muistuttaa muodoltaan useita rinnakkain mutkittelevia vuoristojonoja. Avoparilan toisella puolella on teräväkärkinen huippu, joka tarjoaa ruualle erittäin kapean kosketuspinnan, kuitenkin johtaen suuren määrän lämpöä leveästä alaosastaan kohti grillauspintaa, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Kapea kosketuspinta soveltuu hyvin esimerkiksi vähärasvaiselle lihalle, kanalle, rapeille kasviksille ja koville juustoille. Parilan toisella puolelle on herkkiä ja runsaammin nestettä sisältäviä ruokia varten leveämpi kosketuspinta, jonka päälle muotoiltu ura toimii tehokkaasti nesteen kuljetusväylänä pois ruskistuslevyjen alueelta. Näin esimerkiksi kalaa grillatessa, pystytään välttämään ylimääräisiä leimahduksia, ja ehkäistään sen pinnan rakenteen hajoaminen.  Napoleon WAVE™ pariloiden mattaemaloitu valurauta on hyvin resistenssi ruosteelle ja lisäksi siihen ei ruoka pala kiinni yhtä herkästi kuin perinteiseen valurautaan tällöin ei erillistä rasvapolttoa tarvita. Myös Napoleon WAVE™ aaltomainen muotoilu helpottaa pintojen puhdistusta, grilliharjan osuessa aina oikeassa kulmassa pintaan, irrottaen kiinni palaneen ruuan tehokkaasti. Emalointi ei irtoa pinnoista ja puhdistukseen voidaan käyttää normaaleita grillin puhdistusharjoja.

ROGUE® RXT625SIB malliin on lisävarusteena saatavana umpiparila, joka soveltuu suoraan avopinnan päälle tai yhden avoparilan paikalle. Umpiparila on materiaaliltaan mattaemaloitua valurautaa ja se on myös varustettu kääntöominaisuudella sekä nesteen poistoaukolla. Umpiparilan toinen puoli on tasaista paistopintaa ja toisella puolella on Napoleon WAVE™ grillikuviot.

Muiden Napoleon kaasugrillien tapaan voidaan myös ROGUE® RXT6525SIB grilli muuttaa hiiligrilliksi lisävarusteisen hiilikaukalon avulla. Hiilillä täytetty kaukalo asetetaan grillin alempien lämmöntasauslevyjen päälle ja grillin poltin käännetään hetkeksi päälle JET FIRE™ sytytyksellä, kunnes hiilet syttyvät ja käytössäsi on aito hiiligrilli kaasugrillissä, Napoleon hybridi.

Paistopinnan yläpuolella sijaitseva suuri lämpöhylly tarjoaa tarvittaessa lisää tilaa. Siinä valmistuvat myös pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä. Lämpöhylly on myös helposti poistettavissa grillistä, kun käytetään siihen lisävarusteena myytävää Rotisserie-varrasta ja varrasmoottoria tai tarvitaan lisää tilaa korkeus suunnassa.

ROGUE® RXT625 grillin kaasutoiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka sijaitsee upotettuna toiseen alas laskettavaan sivupöytään, on myös yksi Napoleonin innovaatioista. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ valurautaparila. SIZZLE ZONE™ tuo ROGUE® RXT625SIB grilliin tarvittaessa lähes 600cm2 lisää grillausalaa ja mahdollistaa erilaisten ruokien grillaamisen samaan aikaan eri lämpötiloissa. Esimerkiksi herkullisen pihvin valmistuksessa, voidaan kuvun alle asettaa epäsuora uunimainen (120-140C) lämpötila, tehdä lihan pinnat nopeasti SIZZLE ZONE™ sivugrillillä ja siirtää sitten kauniilla pinnalla varustetut pihvit kuvun alle hitaaseen loppukypsennykseen, jolloin maku on upean mehukas. Sama onnistuu SIZZLE ZONE™ ansiosta myös toisin päin, ensin kypsennys ja lopuksi pinnat. SIZZLE ZONE™ ottaa energiansa samasta kaasupullosta kuin grillin muutkin polttimet ja sillä voi esimerkiksi valmistaa pienen aterian nopeasti alusta loppuun ilman varsinaisen grillin sytyttämistä lainkaan. SIZZLE ZONE™ toimii myös perinteisenä sivukeittimenä, jolla valmistat helposti ja nopeasti aterian herkulliset lisäkkeet ja viet käryävät paistokset pois sisätiloista. SIZZLE ZONE™ infrapunasivukeittimessä on myös magneetilla varustettu kansi, joka ei aukea sivupöydän ollessa alas laskettuna. Kansi muodostaa yhtenäisen pinnan, joka toimii laskutasona, kun SIZZLE ZONE™ ei ole käytössä.

ROGUE® RXT625SIB grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla ovilla. Ovien takana katseilta piilossa sijaitseva grillin rasvankeruu järjestelmä on suunniteltu sekä helppokäyttöiseksi ja ehkäisemään rasvapalojen syntymistä. Tulipesän levyinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu rasvapelti on kallistettu niin, että juokseva rasva valuu erillisen pellin alla sijaitsevaan rasvakuppiin. Molemmat elementit on helppo vetää pois puhdistusta varten. Kookkaassa kaapissa on lisäksi säilytys tilaa kaikenlaisille tarvikkeille, sekä kaasupullolle katseilta suojassa. Grillivaunun sivussa on säilytyskori mausteille. Grillivaunun sivupöytien materiaali on ruostumatonta terästä ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta.

Lisätiedot

Paino 88 kg (kilogramma)
Mitat 113 × 76 × 63 cm (senttimetri)

Tekniset tiedot

 • Teho: Kokonaisteho 23,75 kW; pääpolttimot 20,75 kW, SIZZLE ZONE sivupoltin 3 kW
 • Polttimet: 5 kpl, ruostumaton teräs (304)
 • Sivukeitin: SIZZLE ZONE 3 kW, lxs 23×26 cm
 • Grillauskorkeus: 92 cm
 • Grillausala: lxs 88×46 cm, 4035 cm² + SIZZLE ZONE 23×26 cm, 600 cm²
 • Grillausalan materiaali: WAVE™ mattaemaloitu valurauta
 • Lämpöritilä: on, lxs 88×16 cm
 • Lämpömittari: ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
 • Pyörät: 4 kpl, lukittavissa
 • Mitat: lxsxk 168x64x123 cm
 • Paino: 88
 • Pakkaus: 1 kpl; 113x76x63 cm

Kategoriat