Tämä on Rauta Ketosen henkilötietolain (523/1999) ja EU yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laatimispäivä
10.03.2021  
Päivitetty
10.03.2021


REKISTERISELOSTE henkilötietolaki 523/99 10§

Laatimispvm.
10.3.2021

 

1. REKISTERINPITÄJÄ

Rauta Ketonen
Kaaronojantie 6
60800 Ilmajoki
06 – 4247030
asiakaspalvelu@rautaketonen.fi

 

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Seija Ketonen
asiakaspalvelu@rautaketonen.fi
06 – 4247030

 

3. REKISTERIN NIMI

Rauta Ketosen markkinointi- ja asiakasrekisteri.

 

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Rauta Ketosen asiakasrekisterin avulla ylläpidetään asiakassuhteita, kontrolloidaan tilausten toimitusta ja laskutusta. Henkilötietolaki 523/ 1999 8§

 

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakasrekisterissä tallennamme seuraavia asiakkaan tietoja

  • Nimi ja osoitetiedot
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • henkilötunnus / y-tunnus
  • Asiakasnumero
  • Toimitusosoite
  • Laskutusohjeet

 

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakasrekisteri yhteys – ja muut asiakasta koskevat tiedot saamme asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.
Asiakassuhde katsotaan alkaneeksi, kun asiakas joko:

  • tilaa tuotteita Rauta Ketosen-kauppapaikasta
  • osallistuu Rauta Ketosen -kauppapaikassa olevaan kilpailuun/arvontaan
  • tilaa Rauta Ketosen -uutiskirjeen tai
  • rekisteröityy Rauta Ketosen kanta-asiakkaaksi kauppapaikassa

 

7. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET

Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

 

8. TIETOJEN SIIRTO EU:n TAI ETA:n ULKOPUOLELLE

Emme luovuta tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Luovutamme tietoja kolmansille osapuolille ainoastaan kohdan 7 esitetyissä tapauksissa. 

 

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rauta Ketosen käytössä olevat tietojärjestelmät ja tiedostot ovat suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rauta Ketosen työntekijöillä ja Rauta Ketosen toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustason mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

 

TIETOSUOJASELOSTE

Tämä on Rauta Ketosen henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä
Rauta Ketonen
1423217 – 9
Kaaronojantie 6
60800 Ilmajoki
06 – 4247030

 

TARKASTUSOIKEUS, YHTEYDENOTTO

Jos teillä on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietosi järjestelmästämme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse: asiakaspalvelu@rautaketonen.fi
Rekisteröityneenä käyttäjänä voit muuttaa omia tietojasi tai peruuttaa uutiskirjeen kirjautumalla henkilökohtaisille sivuillenne.

 

KÄYTTÄJÄN SUOSTUMUS

Tilaamalla uutiskirjeemme ja/tai rekisteröitymällä verkkosivustollemme ja/tai tilaamalla tuotteitamme ja/tai syöttäessään tietojasi verkkosivustomme lomakkeiden kautta, annatte suostumuksenne tietojen tallennukseen.
Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti. 


KERÄTYT HENKILÖTIEDOT

Rauta Ketonen kerää ja käsittelee henkilötietojanne, kun teette tilauksen verkkokaupastamme, rekisteröidytte sivustomme www.rautaketonen.fi käyttäjäksi, tilaatte uutiskirjeen, lisäätte tuotteita ostoskoriin ja/tai osallistutte Rauta Ketosen järjestämiin kilpailuihin. Keräämme tietoja vierailustanne myös evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä löydätte tämän tietosuojaselosteen lopusta.
Henkilötietoja käytetään asiakaspalvelun, liiketoiminnan ja verkkokaupan kehittämiseen; tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin; kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tarkoituksiin sekä analysointiin ja tilastointiin.
Henkilötietoja käytetään myös personoitujen sähköpostien lähettämiseen sekä ostoskoriin lisättyjen tuotteiden muistutusten lähettämiseen. Tämä henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suoramarkkinointilupaan tai meidän oikeutettuun etuumme lähettää suoramarkkinointia.

 

KUKA VOI KÄYTTÄÄ HENKILÖTIETOJASI

Rauta Ketosen työntekijöillä ja Rauta Ketosen toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustason mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

 

HENKILÖ – JA KÄYTTÄJÄTIETOJEN SUOJAUS

Asiakasrekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.
Rauta Ketosen järjestelmissä joihin tieto on tallennettu, on eri käyttäjä tasoja, joten käyttäjä saa työtehtävänsä edellyttämän ylläpito- tai selaus oikeuden tietoihin.
Kullakin määritellyllä käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

 

EVÄSTEIDEN (COOKIES) KÄYTTÖ  

Sivustomme käyttää evästeitä. “Hyväksyn evästeet” -nappia painamalla hyväksyt evästeiden käytön. Evästeet tekevät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeet asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.
Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.
Kolmansien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen ja bannerimainontaan sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä. Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:
Google Analytics: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Visma Pay kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. Visma Pay maksupalvelu https://www.visma.com/privacy-statement/finland/
Käyttäessänne www.rautaketonen.fi sivustoa annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin.

 

Toimitusehdot


Visma Pay – PCI DSS -sertifioitu palvelu
RAUTA KETONEN 1423217 – 9 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: asiakaspalvelu@rautaketonen.fi
Puhelin: 06 -4247030
Postiosoite: Kaaronojantie6
60800 Ilmajoki

 

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan verkkosivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

 

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

 

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

 

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Asiakaspalvelu

06 424 7030

Ota yhteyttä

asiakaspalvelu@rautaketonen.fi

Tule käymään

Rauta Ketonen, Kaaronojantie 6, 60800 Ilmajoki