Takuu ja palautus

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteen voi palauttaa myymäläämme tai postitse. Emme korvaa palauttamisesta asiakkaalle aiheutuvia kustannuksia (esimerkiksi posti, matkahuolto tms kulut). Myymälään palauttaminen on ilmaista. Ilmoita palautuksesta kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@rautaketonen.fi, postitse tai ota yhteyttä puhelimitse 06-4247030. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista/muusta noutopaikasta ilman erillistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä. Tällaisissa tapauksissa asiakas on vastuussa noutamatta jättämisestä aiheutuneista kustannuksista.

Hyvitämme palautettujen tuotteiden arvon asiakkaalle samalla maksutavalla, jota on alkuperäisessä tilauksessa käytetty. Hyvitämme palautettujen tuotteiden arvon noin 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet myyntikuntoisen, ehjän, alkuperäisessä pakkauksessa olevan tuotepalautuksen.
Huom. Palautusoikeus koskee vain alkuperäisessä pakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita. Tuotteiden tulee olla vahingoittumattomia, joten olethan huolellinen tuotteiden säilytyksen ja lähettämisen suhteen. Käytetyistä tuotteista emme voi antaa hyvitystä. Lisäksi palautusoikeus ei koske asiakkaan tilauksesta valmistettua, muokattua tai personoitua tuotetta, eikä ale-tuotteita.

 

Takuu

Osalla tuotteistamme on vaihtotakuu ja valmistajan takuu, sekä yleinen käyttötakuu. Takuu kattaa tuotteen materiaali- ja valmistusvirheet. Takuu on voimassa myös 14 päivän palautusoikeuden jälkeen, mikäli tuotteessa ilmenee vikaa myöhemmin asianmukaisesta käytöstä huolimatta, kyseisen tuotteen takuun mukaisesti. Takuukorjaus tai -vaihto ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa.

Asiakaspalvelu

06 424 7030

Ota yhteyttä

asiakaspalvelu@rautaketonen.fi

Tule käymään

Rauta Ketonen, Kaaronojantie 6, 60800 Ilmajoki