Akkukäyttöinen raivaussaha Stiga SGT 100 AE Kit

115,00 sis. alv 24%kpl

Loppu varastosta
Määrä:

Varasto loppu

Akkukäyttöinen trimmeri, johdottomaan ja helppoon trimmaukseen. Teleskooppivarsi säädettävissä pituuden ja ulottuvuuden mukaan. Ergonominen soft grip -yläkahva, säädettävä trimmerikahva, säädettävä leikkuupää sekä virtaviivainen muoto mahdollistaa mukavan ja helpon työskentelyn.

Tuotetunnus (SKU): 8008984843820 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Tuotemerkki: Stiga
Brands

Kuvaus

Mukava ja helppokäyttöinen SGT 100 AE Kit -ruohotrimmeri tekee nurmikon, puiden, pensaiden ja aitojen vierusten siistimisestä nautintoa, ei työlästä. Kompaktin kokonsa ja optimaalisesti tasapainoitetun E-Power 20V, 2 Ah -akun – STIGAn Italiassa kehittämä ja testaama – ansiosta voit trimmata tehokkaasti jopa 20 minuuttia yhdellä latauksella.

  • Akkukäyttöinen trimmeri, johdottomaan ja helppoon trimmaukseen
  • Teleskooppivarsi säädettävissä pituuden ja ulottuvuuden mukaan
  • Tehokkaan moottorin ja yksisiimaisen, automaattisyöttöisen siimapään ansiosta luotettavaa ja keskeytymätöntä trimmausta koko akun latauksen ajan.
  • Ergonominen soft grip -yläkahva, säädettävä trimmerikahva, säädettävä leikkuupää sekä virtaviivainen muoto mahdollistaa mukavan ja helpon työskentelyn.
  • Trimmauksesta ruohikon reunojen siistimiseen yhdellä klikkauksella – kätevän, säädettävän leikkuupään ansiosta trimmaat tarkasti.
  • 1 x STIGA E-Power 20V E 22 (2Ah) akku ja laturi vakiona

Rekisteröi tuotteesi stiga.fi-sivuilla, saat tuotteellesi yhteensä 3 vuoden takuun.

Lisätiedot

Paino 4,6 kg (kilogramma)
Mitat 111 × 24,5 × 15 cm (senttimetri)

Tekniset tiedot

Kategoriat