Wipes Heavy Duty CG Professional

16,90 sis. alv 24%kpl

Varastossa
Määrä:

WONDER WIPES® Heavy Duty teksturoidut ja teholiuokseen kastetut puhdistusliinat puhdistavat tehokkaasti vaikeaa ja juurtunutta likaa kaikilla teollisuuden aloilla käsistä, työkaluista ja pinnoilta. Tavallisia liinoja tehokkaampi koostumus, joka on ihanteellinen maalin, tiivisteaineiden, liimojen, bitumin, polyuretaanivaahdon, öljyn, rasvan ja monen muun vaikean lian puhdistamiseen.

Tuotetunnus (SKU): 5029347609467 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
Tuotemerkki: Cg Professional
Brands

Kuvaus

WONDER WIPES® Heavy Duty teksturoidut ja teholiuokseen kastetut puhdistusliinat puhdistavat tehokkaasti vaikeaa ja juurtunutta likaa kaikilla teollisuuden aloilla käsistä, työkaluista ja pinnoilta. Tavallisia liinoja tehokkaampi koostumus, joka on ihanteellinen maalin, tiivisteaineiden, liimojen, bitumin, polyuretaanivaahdon, öljyn, rasvan ja monen muun vaikean lian puhdistamiseen. Antibakteerinen, testattu riippumattomassa laboratoriossa BS EN 1276 mukaisesti (kemialliset desinfiointiaineet ja antiseptiset aineet).

WONDER WIPES® Heavy Duty teksturoidut puhdistusliinat, jotka puhdistavat tehokkaasti vaikeaa ja juurtunutta likaa kaikilla teollisuuden aloilla käsistä, työkaluista ja pinnoilta. Erittäin tehokas koostumus, joka poistaa helposti märät ja puolikovettuneet maalit, tiivistysaineet, liimat, bitumin, polyuretaanit, paisuvat vaahdot (polyuretaanivaaahdot), polyesteritäyteaineet, epoksit, öljyn, rasvan, polttoainejäämät, painovärit ja tussijäljet.

  • Antibakteerinen, testattu riippumattomassa laboratoriossa BS EN 1276 mukaisesti (kemialliset desinfiointiaineet ja antiseptiset aineet)
  • Pakkauksessa 75 liinaa
  • Yksittäisen liinan koko 20,0 cm x 26,2 cm
  • Liinan toinen puoli teksturoitu ja toinen puoli sileä – enemmän käyttömahdollisuuksia ja tapoja
  • Säilyvyys 24 kk valmistuspäivästä avaamattomassa alkuperäispakkauksessa.

Huom! Sisältää ihoa hoitavia ainesosia, jotka jättävät kiiltäville pinnoille kuivuessaan harmahtavan kalvon, joka tulee pyyhkiä pois, jotta esim. suora auringonpaiste ei polta ihonhoitoaineita pintaan kiinni (esim. autojen kiiltäväpintaiset koristepaneelit).

Lisätiedot

Paino 0.585 kg
Mitat 11 × 11 × 24.5 cm

Tekniset tiedot

Kategoriat