Kaasugrilli Napoleon Rogue RXT425SIB

999,00 sis. alv 24%kpl

Loppu varastosta
Määrä:

Varasto loppu

Napoleon ROGUE® RXT425SIB kaasugrilli on kompakti, menevä ja muhkea kolmepolttimoinen grilli SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla, joka tarjoaa erittäin monipuolisen, hyvin varustellun grillin, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. ROGUE® RXT425SIB on täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla.

Tuotetunnus (SKU): 629162136596 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkki: Napoleon
Brands

Kuvaus

ROGUE® RXT425SIB grillin tuplakuorinen kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™- lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Napoleon ROGUE® RXT425SIB grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on kolme paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua tehokasta poltinta, sekä Napoleon lippulaiva PRESTIGE -sarjasta tuttu kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka vie grillauksen aivan uudelle tasolle, tarjoillen lämpöä korkealta ja kovaa sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Grillin polttimet on muotoiltu siten, että liekin lämpö ohjataan suoraan ylöspäin kohti ensimmäisiä ruskistuslevyjä. Nämä polttimoiden päällä olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ovat hieman yläviistossa asennossa kohti grillin etureunaa, pakaten lämpöä grillin takaosasta kohti paistopinnan etuosaa, jossa sitä on normaalisti grilleissä vähemmän tarjolla.

ROGUE® RXT425SIB polttimien hapensaantia on myös parannettu, verrattuna perinteisiin grilleihin, hyödyntämällä ilmanvirtausta polttimen alapuolelta, jonka ansiosta poltin on varsin energiatehokas ja liekki teräväkärkinen ja tarkka. RXT425SIB grillissä onkin tehoa grillauspinnan alla huimat 14,25kW. Lisäksi SIZZLE ZONE™ infrapunasivugrilli tarjoilee tarvittaessa lämpöä 3kW teholla, jolloin kokonaispaistopintaan suhteutettu teho on yli 46kW/m2.

ROGUE® 425SIB on Napoleon hybridi. Kaikkien Napoleon kaasugrillien tapaan voidaan myös 425SIB muuttaa hiiligrilliksi lisävarusteisen hiilikaukalon avulla. Hiilillä täytetty kaukalo asetetaan grillin alempien lämmöntasauslevyjen päälle ja käännetään grillin poltin hetkeksi päälle JET FIRE™ sytytyksellä, kunnes hiilet syttyvät ja käytössäsi on aito hiiligrilli kaasugrillissä.

ROGUE® RXT425SIB grilliin on integroitu kaasutoiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka sijaitsee upotettuna toiseen alas laskettavaan sivupöytään. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ valurautaparila. SIZZLE ZONE™ tuo grilliin tarvittaessa 600cm2 lisää grillausalaa ja mahdollistaa myös erilaisten ruokien grillaamisen samaan aikaan eri lämpötiloissa.

ROGUE® RXT425SIB grillin tuplakuorinen kupu on korkealuokkaista ruostumatonta terästä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™- lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. Kuvun tuplakuori toimii hyvänä eristeenä esimerkiksi talvi grillauksessa ja estää päälimäisen kuoren korkeasta lämpötilasta aihetuvan väri muutoksen.

Napoleon ROGUE® RXT425SIB grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on kolme paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua tehokasta poltinta, sekä Napoleon lippulaiva PRESTIGE -sarjasta tuttu kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka vie grillauksen aivan uudelle tasolle, tarjoillen lämpöä korkealta ja kovaa sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Grillin polttimet on muotoiltu siten, että liekin lämpö ohjataan suoraan ylöspäin kohti ensimmäisiä ruskistuslevyjä. Nämä polttimoiden päällä olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ovat hieman yläviistossa asennossa kohti grillin etureunaa, pakaten lämpöä grillin takaosasta kohti paistopinnan etuosaa, jossa sitä on normaalisti grilleissä vähemmän tarjolla. Syvyyssuuntaista lämmöntasaisuutta on lisäksi parannettu sijoittamalla polttimen etuosaan muutamia ylimääräisiä virtausaukkoja. Grillatessa ruoasta tippuvat rasva ja nesteet osuvat ruskistuslevyihin, suurin osa nesteistä höyrystyy ja palaa takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan ja näin myös mehukkuutta.

ROGUE® RXT425SIB paistoalustat muodostuvat kahdesta avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa ja varustettu kääntö ominaisuudella. ROGUE® WAVE™ valurautaparila muistuttaa muodoltaan useita rinnakkain mutkittelevia vuoristojonoja. Avoparilan toisella puolella on teräväkärkinen huippu, joka tarjoaa ruualle erittäin kapean kosketuspinnan, kuitenkin johtaen suuren määrän lämpöä leveästä alaosastaan kohti grillauspintaa, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman.

ROGUE® 425SIB on Napoleon hybridi. Kaikkien Napoleon kaasugrillien tapaan voidaan myös 425SIB muuttaa hiiligrilliksi lisävarusteisen hiilikaukalon avulla. Hiilillä täytetty kaukalo asetetaan grillin alempien lämmöntasauslevyjen päälle ja käännetään grillin poltin hetkeksi päälle JET FIRE™ sytytyksellä, kunnes hiilet syttyvät ja käytössäsi on aito hiiligrilli kaasugrillissä.

ROGUE® RXT425SIB grilliin on integroitu kaasutoiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka sijaitsee upotettuna toiseen alas laskettavaan sivupöytään. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ valurautaparila. SIZZLE ZONE™ tuo grilliin tarvittaessa 600cm2 lisää grillausalaa ja mahdollistaa myös erilaisten ruokien grillaamisen samaan aikaan eri lämpötiloissa. Esimerkiksi herkullisen pihvin valmistuksessa, voidaan kuvun alle asettaa etukäteen alhainen (120-140C) lämpötila, tehdä lihan pinnat nopeasti SIZZLE ZONE™ sivugrillillä ja siirtää sitten kauniilla pinnalla varustetut pihvit kuvun alle hitaaseen loppukypsennykseen, jolloin maku on upean mehukas.

ROGUE® RXT425SIB grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ovella. Oven takana sijaitsee grillin rasvankeruujärjestelmä katseilta piilossa. Kaapistossa on myös säilytys tilaa kaikenlaisille tarvikkeille, sekä kaasupullolle. Grillivaunun sivussa on säilytyskori mausteille ja molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä.

Lisätiedot

Paino 62 kg
Mitat 86 × 76 × 63 cm

Tekniset tiedot

 • Teho: Kokonaisteho 17,25 kW; pääpolttimot 14,25 kW, SIZZLE ZONE sivupoltin 3 kW
 • Polttimet: 3 kpl, ruostumaton teräs (304)
 • Sivukeitin: SIZZLE ZONE 3 kW, lxs 23×26 cm
 • Grillauskorkeus: 92 cm
 • Grillausala: lxs 60×46 cm, 2760 cm² + SIZZLE ZONE 23×26 cm, 600 cm²
 • Grillausalan materiaali: WAVE™ mattaemaloitu valurauta
 • Lämpöritilä: on, lxs 62×16 cm
 • Lämpömittari: ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
 • Pyörät: 4 kpl, lukittavissa
 • Mitat: lxsxk 130x64x123 cm
 • Paino : 62
 • Pakkaus: 1 kpl; 86x76x63 cm

Kategoriat