Kaasugrilli Napoleon rogue RSE625-1

Varastossa
Määrä:
Katso tilaustuotelista

Napoleon ROGUE® sinulle, joka etsit jotain muuta, kuin yhden illan liekkiä, jotain vakavampaa, jotain äärimmäistä suorituskykyä. Kun on aika vaihtaa, päivitä Napoleoniin ja GO ROGUE®!
Napoleon RSE625RSIB-1 kaasugrilli, on ROGUE® sarjan lippulaiva malli, menevä ja erittäin tilava viisipolttimoinen grilli SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla ja infrapunatakapolttimella, joka tarjoaa täydellisen pihakeittiön suuremmallekin perheelle, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Tämä innovaatioita täyteen pakattu grilli on täysverinen Napoleon kaasugrilli, joka on Napoleonin tapaan rakennettu valmistamaan hyvän makuista ruokaa 15 vuoden takuuohjelmalla!

Tuotetunnus (SKU): NapoRSE625-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkki: Napoleon
Brands

Kuvaus

ROGUE® RSE625-1 grillissä on korotettu musta kupu, valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. RSE mallin kupu on muita ROGUE®malleja korkeampi, jotta RSE mallissa olevaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua infrapunatakapoltinta ja lisävarusteena myytävää varrasta päästään hyödyntämään optimaalisesti.

Napoleon ROGUE® RSE625 grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on viisi paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua tehokasta poltinta, sekä Napoleon lippulaiva PRESTIGE -sarjasta tuttu kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka vie grillauksen aivan uudelle tasolle, tarjoillen tasaista lämpöä korkealta ja kovaa sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Grillin polttimet on muotoiltu perinteisistä malleista poiketen siten, että liekki ohjataan suoraan ylöspäin kohti ensimmäisiä ruskistuslevyjä. Nämä polttimoiden päällä olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ovat hieman yläviistossa asennossa kohti grillin etureunaa, pakaten lämpöä grillin takaosasta kohti paistopinnan etuosaa, jossa sitä on normaalisti grilleissä vähemmän tarjolla. Syvyys suuntaista lämmön tasaisuutta on lisäksi parannettu sijoittamalla polttimen etuosaan muutamia ylimääräisiä virtausaukkoja.

ROGUE® RSE625 grillin viidessä pohjapolttimessa on tehoa huimat 20,75kW. Lisäksi SIZZLE ZONE™ infrapunasivugrilli tarjoilee järisyttävää lämpöä 4,5kW teholla, jolloin grillausalaan suhteutettu teho on yli 51kW/m2.

ROGUE® RSE625 mallin WAVE™ paistoalustat muodostuvat ruostumattomasta teräksestä valmistetuista avopariloista, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden sen pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen grillauspintojen hyviä ominaisuuksia ovat kestävyys ja helppo puhdistettavuus. Teräspinnat voidaan pestä tiskikoneessa ja niiden puhdistukseen voidaan käyttää jäykillä harjaksilla varustettuja harjoja sekä kaapimia, ilman pelkoa pinnan vaurioitumisesta. Napoleon kaasugrillien tapaan voidaan myös ROGUE® RSE625 grilli muuttaa lisävarusteisen hiilikaukalon avulla hiiligrilliksi.

ROGUE® RSE625 grillin takaosassa on hieman yläviistoon asentoon kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu 5kW takapoltin, joka tuottaa tehokkaasti infrapunasäteilyä varrasruuanlaittoon.

ROGUE® RSE625 grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ovilla. Ovien takana katseilta piilossa sijaitseva grillin rasvan keruu järjestelmä on
suunniteltu sekä helppokäyttöiseksi ja ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tulipesän levyinen rasvapelti on kallistettu siten, että juokseva
rasva valuu erillisen pellin alla sijaitsevaan rasvakuppiin. Molemmat elementit on helppo vetää pois puhdistusta varten.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin.

Lisätiedot

Paino 93 kg (kilogramma)
Mitat 86 × 77 × 63 cm (senttimetri)

Tekniset tiedot

 • Teho: Kokonaisteho 30,25 kW; pääpolttimot 20,75 kW, SIZZLEZONE sivupoltin 4 kW, takapoltin 5 kW
 • Polttimet: 5 kpl, ruostumaton teräs (304)
 • Sivukeitin: SIZZLE ZONE infrapunapoltin 4 kW, lxs 24×37 cm
 • Grillauskorkeus: 91 cm
 • Grillausala: lxs 88×46 cm, 4035 cm² + SIZZLE ZONE 24×37 cm, 890 cm²
 • Grillausalan materiaali: WAVE™ ruostumaton teräs
 • Lämpöritilä: on, lxs 88×16 cm
 • Lämpömittari: ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
 • Pyörät: 4 kpl, lukittavissa
 • Mitat: (lxsxk) 168x64x123 cm
 • Paino: 93
 • Pakkaus: 1 kpl; (lxsxk) 86x77x63 cm

Kategoriat