Kaasugrilli Napoleon rogue R525SB-1

999,00 sis. alv 24%

Loppu varastosta
Määrä:

Varasto loppu

Napoleon ROGUE® R525SB-1 kaasugrilli on innovatiivinen, menevä ja muhkea neljäpolttimoinen sivupolttimella varustettu grilli, joka tarjoaa perinteisen, tehokkaan ja monipuolisen tyylikkäästi viimeistellyssä, kaapistolla varustetussa kestävässä rungossa. Tehokkaalla sivukeittimellä ja ROGUE® ominaisuuksilla varusteltu R525SB-1 on täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla.

Tuotetunnus (SKU): 629162136060 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkki: Napoleon
Brands

Kuvaus

ROGUE® R525SB-1 grillin kupu on kestävää posliiniemaloitua terästä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™- lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat.
Napoleon ROGUE® R525SB-1 grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on neljä paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua tehokasta poltinta, sekä Napoleon lippulaiva PRESTIGE-sarjasta tuttu kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka vie grillauksen aivan uudelle tasolle, tarjoillen lämpöä korkealta ja kovaa sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Grillin polttimet on muotoiltu siten, että liekin lämpö ohjataan suoraan ylöspäin kohti ensimmäisiä ruskistuslevyjä. Nämä polttimoiden päällä olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ovat hieman yläviistossa asennossa kohti grillin etureunaa, pakaten lämpöä grillin takaosasta kohti paistopinnan etuosaa, jossa sitä on normaalisti grilleissä vähemmän tarjolla.

Grillatessa ruoasta tippuvat rasva ja nesteet osuvat ruskistuslevyihin, suurin osa nesteistä höyrystyy ja palaa takaisin kohti kypsentyvää ruokaa lisäten kosteutta sen pintaan ja näin myös mehukkuutta.

ROGUE® R525SB-1 grillin polttimien hapensaantia on myös parannettu, verrattuna perinteisiin grilleihin, hyödyntämällä ilman virtausta polttimen alapuolelta, jonka ansiosta poltin on varsin energiatehokas ja liekki terävä kärkinen ja tarkka. Tämä on ominaisuus, joka parantaa lämmön säädettävyyttä ja grillausominaisuuksia entisestään. Neljä-polttimisessa R525SB-1 grillissä onkin tehoa 16,6kW, eli paistopintaan suhteutettuna huimat yli 49kW/m2. Grillin sytytys tapahtuu jokaisen polttimen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä.

ROGUE® R525SB-1 paistoalustat muodostuvat kolmesta avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa ja varustettu kääntö ominaisuudella. ROGUE® WAVE™ valurautaparila muistuttaa muodoltaan useita rinnakkain mutkittelevia vuoristo jonoja. Avoparilan toisella puolella on teräväkärkinen huippu, joka tarjoaa ruualle erittäin kapean kosketuspinnan, kuitenkin johtaen suuren määrän lämpöä leveästä alaosastaan kohti grillauspintaa, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Kapea kosketuspinta soveltuu hyvin vähärasvaiselle lihalle, kanalle, rapeille kasviksille ja esimerkiksi koville juustoille.

Napoleon WAVE™ pariloiden mattaemaloitu valurauta on hyvin resistenssi ruosteelle ja lisäksi siihen ei ruoka pala kiinni yhtä herkästi kuin perinteiseen valurautaan, eikä erillistä rasvapolttoa tarvita. Myös Napoleon WAVE™ aaltomainen muotoilu helpottaa pintojen puhdistusta, grilliharjan osuessa aina oikeassa kulmassa pintaan, irrottaen kiinni palaneen ruuan tehokkaasti. Emalointi ei irtoa pinnoista ja puhdistukseen voidaan käyttää kaikkia grillin puhdistus harjoja.

Napoleonin muiden kaasugrillien tapaan myös ROGUE® R525SB-1 grilli voidaan muuttaa hiiligrilliksi lisävarusteisen hiilikaukalon avulla. Hiilillä täytetty kaukalo asetetaan grillin alempien lämmöntasauslevyjen päälle ja käännetään grillin poltin hetkeksi päälle JET FIRE™ sytytyksellä, kunnes hiilet syttyvät ja käytössäsi on aito hiiligrilli kaasugrillissä, Napoleon hybridi.

Paistopinnan yläpuolella sijaitseva lämpöhylly tarjoaa tarvittaessa lisää tilaa. Siinä valmistuvat myös pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä. Lämpöhylly on myös helposti poistettavissa grillistä, kun tarvitaan enemmän tilaa korkeussuunnassa tai käytetään ROGUE® R525SB-1 grilliin lisävarusteena myytävää Rotisserie-varrasta ja varrasmoottoria. ROGUE® R525SB-1 grillin rasvankeruujärjestelmä on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja ehkäisemään rasvapalojen syntymistä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tulipesän levyinen rasvapelti on kallistettu siten, että juokseva rasva valuu erilliseen pellin alla sijaitsevaan rasvakuppiin. Molemmat elementit ovat katseita piilossa kaapin sisällä, josta ne on helppo vetää pois puhdistusta varten.

ROGUE® R525SB-1 on varustettu tehokkaalla 3kW perinteisellä sivukeittimellä, joka on upotettuna toiseen sivutasoon. Sivukeittimen kansi on varustettu magneetilla, jolloin se ei aukea sivupöydän ollessa alas laskettuna. Kansi muodostaa yhtenäisen pinnan, joka toimii laskutasona, kun keitin ei ole käytössä.

ROGUE® R525SB-1 grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ovilla. Ovien takana on säilytys tilaa kaikenlaisille tarvikkeille, sekä kaasupullolle.
Grillivaunun molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sulavalinjaiset mustankiiltävät sivupöydät ja niiden pyöristetyt
kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Sivupöytien pintamateriaali on hyvin kulutusta kestävää ja se on kuvioltaan hieman karhennettu, jotta astiat ja
tarvikkeet eivät putoa siitä helposti. Pöytien kova musta pinta on myös helppo pitää puhtaana. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin.

Lisätiedot

Paino 69 kg (kilogramma)
Mitat 98 × 76 × 60 cm (senttimetri)

Tekniset tiedot

 • Teho: Kokonaisteho 22 kW; pääpolttimot 19 kW, sivukeitin 3 kW
 • Polttimet: 4 kpl, ruostumaton teräs (304)
 • Sivukeitin: 3 kW, keittoritilän Ø 20 cm
 • Grillauskorkeus: 92 cm
 • Grillausala: lxs 73×46 cm, 3360 cm²
 • Grillausalan materiaali: WAVE™ mattaemaloitu valurauta
 • Lämpöritilä: on, lxs 73×16 cm
 • Lämpömittari: ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
 • Pyörät: 4 kpl, lukittavissa
 • Mitat: lxsxk 144x64x122 cm
 • Paino: 68
 • Pakkaus: 1 kpl; 98x76x60 cm

Kategoriat