Kaasugrilli Napoleon Prestige Phantom P500

Loppu varastosta
Määrä:

Varasto loppu

2399,00 €

Napoleonin Prestige® P500 on tyylikäs täysin mattamusta nelipolttimoinen grilli SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimolla ja infrapunatakapolttimella, tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. Napoleon kaasugrilli 20 vuoden takuuohjelmalla.

Tuotetunnus (SKU): 629162139887 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkki: Napoleon
Brands

Kuvaus

Prestige® Phantom P500 grillissä on korotettu mattamusta kupu, valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™ lämpömittari, jossa on Celsius ja Fahrenheit lämpötilat. P500 mallin korkea kupu mahdollistaa, että grillissä olevaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua infrapunatakapoltinta ja lisävarusteena myytävää varrasta päästään hyödyntämään optimaalisesti. Napoleon Prestige® P500 grillin kestävässä alumiinivalu tulipesässä on neljä paksusta ruostumattomasta teräksestä (304) valmistettua tehokasta poltinta.

Grillin polttimet on muotoiltu perinteisistä malleista poiketen siten, että liekki ohjataan suoraan ylöspäin kohti ensimmäisiä ruskistuslevyjä. Nämä polttimoiden päällä olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruskistuslevyt ovat hieman yläviistossa asennossa kohti grillin etureunaa, pakaten lämpöä grillin takaosasta kohti paistopinnan etuosaa, jossa sitä on normaalisti grilleissä vähemmän tarjolla.

PRESTIGE® P500 grillin neljässä pohjapolttimessa on tehoa huimat 16kW. Lisäksi SIZZLE ZONE™ infrapunasivugrilli tarjoilee järisyttävää lämpöä 4kW teholla, jolloin grillausalaan suhteutettu teho on yli 48kW/m2. Pohjapolttimet sytytetään jokaisen polttimen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä ja Infrapunapoltin syttyy omalla elektronisella sytytyksellään. Prestige P500 mallin kaikki säätönupit ovat taustavalaistuja helpottamaan käyttöä hämärtyvinä iltoina. Säätönuppien taustavalo on punainen, kun poltin on päällä ja sininen sen ollessa pois päältä. Kytkimet on myös muotoiltu kooltaan toisistaan erottuviksi, jotta oikean polttimen kytkin löytyy aina helposti.

PRESTIGE® P500 mallin WAVE™ paistoalustat muodostuvat ruostumattomasta teräksestä valmistetuista avopariloista, joiden pyöreä muoto tarjoaa ruualle kapean kosketuspinnan tehden sen pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen grillauspintojen hyviä ominaisuuksia ovat kestävyys ja helppo puhdistettavuus. Teräspinnat voidaan pestä tiskikoneessa ja niiden puhdistukseen voidaan käyttää jäykillä harjaksilla varustettuja harjoja sekä kaapimia, ilman pelkoa pinnan vaurioitumisesta.

Napoleon kaasugrillien tapaan voidaan myös PRESTIGE® P500 grilli muuttaa lisävarusteisen hiilikaukalon avulla hiiligrilliksi.

PRESTIGE® P500 grillin kaasutoiminen SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin, joka sijaitsee upotettuna toiseen sivupöytään, on myös yksi Napoleonin innovaatioista. SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin saavuttaa nopeasti noin 800C asteen lämpötilan ja toimii sekä perinteisenä sivukeittimenä, joka siirtää lämmön tehokkaasti polttimesta keittoastiaan, sekä infrapunagrillinä, jonka grillauspintana toimii Napoleon WAVE™ valurautaparila. 3-tiilinen SIZZLE ZONE™ tuo PRESTIGE® P500 grilliin tarvittaessa 888cm2 lisää grillausalaa ja mahdollistaa myös erilaisten ruokien grillaamisen samaan aikaan eri lämpötiloissa. Esimerkiksi herkullisen pihvin valmistuksessa, voidaan kuvun alle asettaa etukäteen (120-140C) lämpötila, tehdä lihan pinnat nopeasti SIZZLE ZONE™ sivugrillillä ja siirtää sitten kauniilla pinnalla varustetut pihvit kuvun alle hitaaseen loppukypsennykseen, jolloin maku on upean mehukas.

PRESTIGE® P500 grillivaunu seisoo tukevasti jalustallaan ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisilla ovilla. Ovien takana katseilta piilossa sijaitseva grillin rasvan keruu järjestelmä on suunniteltu sekä mhelppokäyttöiseksi ja ehkäisemään tehokkaasti rasvapalojen syntymistä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tulipesän levyinen rasvapelti on kallistettu siten, että juokseva rasva valuu erillisen pellin alla sijaitsevaan rasvakuppiin.

Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin.

Lisätiedot

Paino 90 kg (kilogramma)
Mitat 82 × 82 × 66 cm (senttimetri)

Tekniset tiedot

 • Teho: kokonaisteho 25,7 kW; pääpolttimot 16 kW, takapoltin 5,7 kW, SIZZLE ZONE sivupoltin 4 kW
 • Polttimet: 4 kpl, ruostumaton teräs (1,7 mm 304)
 • Sivukeitin: SIZZLE ZONE infrapunapoltin 4 kW, 24×37 cm, 888 cm2
 • Grillauskorkeus: 94 cm
 • Grillausala: lxs 71 x 46 cm, 3266 cm2
 • Grillausalan materiaali: WAVE™ muotoon valettu ruostumaton teräs
 • Lämpöritilä: lxs 71 x 23 cm
 • Lämpömittari: ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
 • Pyörät: 4 kpl, lukittavissa
 • Mitat: lxsxk 163 x 67 x 127 cm
 • Paino: 90
 • Pakkaus: 1 kpl, 82x82x66 cm, paino 90 kg

Kategoriat