Kalkkimaali Domus Natura Succulent Green 0,25l

17,50 sis. alv 24%kpl

Varastossa
Määrä:

Domus Natura Chalk Paint on kodin sisustajan ja tuunaajan todella helppokäyttöinen kalustemaali. Kalustemaali tarttuu miltei jokaiselle pinnalle jopa ilman pohjatöitä – varmista vain että maalattava pinta on puhdas ja rasvaton. Sävyt suunniteltu Suomessa suomalaisille. Nouto vain myymälästä!

Tuotetunnus (SKU): 6414860250507 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,
Tuotemerkki: Sokeva
Brands

Kuvaus

Markkinoilla tätä maalia kutsutaan useasti “kalkkimaaliksi”, vaikka tosi asiassa kyse on liitumaalista. Käännöskukkanen, joka on jäänyt käyttäjien keskuudessa elämään omaa elämäänsä. Kalkkimaalilla tuunaat uutta eloa vaikkapa yöpöydille, kukkaruukuille, huonekaluille, kynttilänjaloille – vain mielikuvituksesi on rajana!

Käyttö:

Chalk Paint -kalustemaalilla voit maalata lähestulkoon mitä tahansa puhdasta ja rasvatonta pintaa, pohjahionta ei ole välttämätöntä. Kalustemaalilla saat rustiikkisen himmeän lopputuloksen, jonka voit halutessasi käsitellä Domus Natura Wax -vahoilla. Huomaathan, että kalustemaali ei kestä kovaa kulusta ilman Wax -käsittelyä. Sopii puulle, tiilelle, metallille, lasille, saviruukuille, kankaille tai vaikkapa koriste-esineille.

Käyttöohjeet:

Pohjustus ja etukäteisvalmistellut. Pinnan täytyy olla kuiva, tasainen, puhdas, eikä siinä saa olla rasvaa eikä läpitunkevia aineita (vesi, nikotiini, tms.) Aikaisemmat irtonaiset pinnoitteet on poistettava. Levitys käsittelemättömälle pinnalle. Levitä pensselillä tasaisen ohuesti. Yksittäisten maalikerrosten täytyy olla kuivia, ennen seuraavan kerroksenlevittämistä. Ympäristön ja pinnan lämpötilan tulee olla yli 12° C. Huolehdi kunnollisesta tuuletuksesta. Vältä suoraa auringonvaloa ja kosteuttavia tekijöitä työskentelyn aikana.

Ominaisuudet: Tarttuu helposti jo maalatuille tai lakatuille pinnoille. Ei kestä kovaa kulutusta, valitse käyttökohde sen mukaisesti.

Annostelu: Yhdellä litralla maalaat noin 10-13 neliötä, riippuen maalattavasta pinnasta.

Vaaralausekkeet:

  • EUH208 Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

 

Tekniset tiedot

Kategoriat