Aitamaali Teknos 9l PM1 valkoinen

109,00 sis. alv 24%kpl

Varastossa
Määrä:

Vesiohenteinen, puolihimmeä ulkomaali erityisesti puupohjaisten aitojen, kaiteiden ja pylväiden sekä asuin- ja talousrakennusten räystäänaluslautojen maalaukseen. Sopii myös vuorilautojen ylimaalaukseen.

Ei toimitettavissa verkkokaupasta.

Tuotetunnus (SKU): 6414621154778 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkki: Teknos
Brands

Kuvaus

Likaa hylkivä puolihimmeä erikoisakrylaattimaali ulkokäyttöön. Levittyy erinomaisen hyvin ja maalattu pinta on helppo pitää puhtaana. MaalausRYL 2012:n mukainen maalaustuoteryhmä 461. Kiiltoryhmä 4, puolihimmeä.

Erityisesti puupohjaisten aitojen, kaiteiden ja pylväiden sekä asuin- ja talousrakennusten räystäänaluslautojen maalaukseen. Sopii myös vuorilautojen ylimaalaukseen. Helppokäyttöinen: ei vaadi erillistä pohjamaalia. Soveltuu uusien ja aikaisemmin akrylaattimaaleilla maalattujen puupintojen maalaukseen. Voidaan käyttää myös useimpien hyväkuntoisten vanhojen öljy- ja alkydimaalausten huoltomaalaukseen.

Riittoisuus:

Höylälauta: 7-9m²/l.
Sahalauta: 5-8m²/l.

Uudet puupinnat:
Käsittelepinta mahdollisimman pian.Ainakin kyllästysja pohjamaalaus olisi paras tehdä jo rakennuskesänä. Pinnasta poistetaanirtonainenaines, lika, pöly ja home. Tarvittaessa käytetään julkisivu- jahomepesuainetta.

Aikaisemmin maalatut/puunsuojalla käsitellyt tai vanhat puupinnat:
Vaihda huonokuntoiset puuosat uusiin. Irtonainenaines, irtoava tai heikosti kiinni oleva vanha maali tai puunsuoja ja harmaantunut tai nukkaantunut pintapuu poistetaan käyttäen esim. kaavintaa, teräsharjausta tai infrapunalämmitintä. Puupinnan tarpeetonta vaurioittamista tulee välttää. Huomaa, että vanhan paksun maalikerroksen tarttuvuusalustaan saattaa olla heikentynyt niin, että maali on syytä poistaa, vaikka maalikalvo vaikuttaakin ehjältä. Vanhojen öljymaalien pinta saattaa olla huonokuntoinen. Voimakkaasti liituuntunut, pölymäinen ja hauras. Tällaiset pinnat tulee puhdistaa huolellisesti, jotta uusi maali pääsee tarttumaan kunnolla alustaansa. Joidenkin vanhojen maalityyppien, kuten esim. punamultamaali ja petrooliöljymaali, pinta on niin hauras ja pölymäinen, ettei niitä voi huoltomaalata tällä tuotteella.
Epävarmoissa tilanteissa tartunta tulee varmistaa koemaalauksella. Pinnat pestään julkisivu- jahomepesuaineella. Pesun yhteydessä tulee varoa puurakenteidentarpeetonta kastelemista.

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Sisältää 4,5-dikloori-2-oktyyli-2H-isotiatsoli-3-oni, 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1)seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää maalikalvon ja tuotteen säilyvyyttä parantavia biosidivalmisteita: Karbendatsiimi ja DCOIT ja IPBC ja EGForm ja BIT ja C(M)IT/MIT (3:1). Voi aiheuttaa ihon herkistymistä.

Lisätiedot

Paino 9 kg (kilogramma)

Tekniset tiedot

Kategoriat